Dameskapper in Utrecht

 

Wanneer u op zoek bent naar een goede dameskapper in Utrecht, dan moet u vooral eens langsgaan bij Salon Beau Rivage. Hier kunt u terecht voor een trendy nieuw kapsel of het bijwerken van uw huidige model. Ongeacht wat uw wensen zijn, wij zullen ervoor zorgen dat u weer stralend de deur uitloopt.


Professionele kappersSalon Beau Rivage is een hecht team bestaande uit Theo van Geenhuizen, Patrick van der Vaart en Chantal Verheul. Ex-wereldkampioen Theo van Geenhuizen heeft jarenlang de internationale haarmode bepaalt voor een bekende haarproductenlijn en heeft nog steeds een neusje voor wat er speelt in de haarmode. Patrick van der Vaart is de 'kleurkoning'

Dameskapper Utrecht

van Utrecht. Met zijn enorme kennis van het vak en een uniek oog voor detail bereikt hij ongekende resultaten. Als er bij andere kapsalons iets mis gaat komen ze bij Patrick voor advies.

Kapsel op maatWanneer u dus een professioneel advies wenst, neem dan vooral contact op met Patrick. Hij voorziet u graag van een advies op maat. Indien u een nieuw kapsel wilt hebben dat bij u past, vraag hier dan gerust naar. Doordat wij al jarenlange ervaring hebben, kunnen we altijd iets vinden dat u aanspreekt. Hetgeen waar u in ieder geval van verzekerd bent bij Salon Beau Rivage is een goede knipbeurt!

Indien u gebruik wilt maken van onze diensten en hier een afspraak voor wilt maken? Dan hoeft u alleen even telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030-236 4141. Hopelijk kunnen wij u op korte termijn verwelkomen bij onze heren- en dameskapper in Utrecht.