Goede kapper in Utrecht

 

Een goede kapper in Utrecht nodig? Bij Salon Beau Rivage verwelkomen wij iedereen, zowel jong als oud. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor een goede knipbeurt. U hoeft hier dan ook niet eens een afspraak voor te maken. Handig voor diegene die een last-minute knipbeurt nodig hebben. Het is natuurlijk wel raadzaam om van te voren te reserveren. Op deze wijze kunt u gelijk plaatsnemen. Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring maar blijven ons vernieuwen door de nieuwste knip- en kleurtechnieken op de voet te volgen. Voor u als klant betekent dat het beste advies en een fantastisch resultaat. U zult versteld staan van de mogelijkheden.


Het team

Goede kapper Utrecht

Salon Beau Rivage is een hecht team bestaande uit Theo van Geenhuizen, Patrick van der Vaart en Chantal Verheul. Ex-wereldkampioen Theo van Geenhuizen heeft jarenlang de internationale haarmode bepaald voor een bekende haarproductenlijn. Hij heeft nog steeds een neusje voor wat er speelt in de haarmode en een fenomenale kniptechniek. Patrick van der Vaart is de 'kleurkoning' van Utrecht. Met zijn enorme kennis van het vak en een uniek oog voor detail bereikt hij ongekende resultaten. Als er bij andere kapsalons iets mis gaat komen ze bij Patrick voor advies.

Met of zonder afspraakKortom, heeft u behoefte aan een goede kapper in Utrecht? Kom gerust eens langs bij Salon Beau Rivage. Vele bezoekers hebben de voorkeur om een afspraak te maken. Wanneer u een afspraak maakt, bent u ook snel aan de beurt. Wij volgens de laatste ontwikkelingen binnen de haarmode. Dus hopelijk tot snel!