Herenkapper te Utrecht

 

Het vinden van een goede en vooral betrouwbare herenkapper in Utrecht is niet eenvoudig. Vooral omdat er veel kappers zijn in deze stad. Bij Salon Beau Rivage zijn wij echter wél gespecialiseerd in het knippen van mannen. Deze reputatie hebben Theo van Geenhuizen, Patrick van der Vaart door de jaren heen opgebouwd. Patrick van der Vaart wordt ook wel de 'kleurkoning' van Utrecht genoemd. Hij heeft namelijk veel kennis omtrent het verven van haren. Zo gebeurt het regelmatig dat klanten bij hem terecht komen als het in een andere kapsalon niet naar wens is gegaan. Ongeacht wie er bij ons de deur binnen komt lopen, diegene ontvangt altijd een goede knipbeurt. Wij zijn dan ook van mening dat het niet uitmaakt wat u in het dagelijkse leven doet. Een net aangemeten kapsel is altijd wenselijk.


De laatste haartrends voor mannen

Herenkapper Utrecht

Niet alleen bij vrouwen vinden er constant veranderingen plaatsen binnen de haarmode. Hetzelfde geldt ook voor heren, de kapsels veranderen ook steeds. Elk jaar is er wel weer een nieuwe trend. Bij onze herenkapper in Utrecht geven wij u de garantie op een perfecte knipbeurt. De ervaring en reputatie hebben wij al in huis.

Maak eenvoudig een afspraakTevens staat service bij ons ook nog hoog in het vaandel. Zoals gezegd zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u met het gewenste kapsel de deur uitloopt. Dus maak eenvoudig een afspraak bij ons. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Of laat uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.