Kapper Utrecht centrum

 

Voor een uitstekende kapper in Utrecht centrum bent u bij Salon Beau Rivage aan het juiste adres. Bij onze kapsalon kunt u dan ook prima terecht voor een goede knipbeurt en dat ook nog eens voor een goedkope prijs. Naast knippen kunt u hier ook nog terecht om uw haren te wassen, föhnen, kleuren en andere behandelingen om u te voorzien van een trendy kapsel. Door onze ervaren kappers zullen wij alles perfect voor u in orde maken.


Wat kunt u verder nog verwachtenKwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons centraal. U wordt namelijk goed geknipt voor een goede prijs. Een afspraak is

Kapper Utrecht Centrum

eenvoudig gemaakt. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier. Wij staan er dan ook om bekend de laatste trendy kapsels te kunnen knippen. Naast mannen zijn vrouwen hier vanzelfsprekend ook welkom. U kunt zelfs voor het hele gezin een afspraak maken.


Nieuw: antipluis keratinebehandelingDeze intensieve keratine treatment is een haarverbeterende antipluis/frizz behandeling met gladmakende effecten. De actieve ingrediënten met een hoog keratine gehalte maken het haar pluis/frizz vrij door middel van een niet-agressief reparerend proces. Voor meer informatie over deze en andere diensten, neem gerust contact op.


ContactVoor meer informatie over deze en andere diensten, neem gerust contact op. U hoeft alleen even telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat er een lege stoel voor u klaar staat, zodat u direct aan de beurt bent. Graag tot snel bij Salon Beau Rivage, de kapper in Utrecht centrum!