Kapsalon in Utrecht

 

Een professionele kapsalon in Utrecht is dichterbij dan u denkt. Vooral een die in hartje centrum ligt van deze mooie stad. Salon Beau Rivage is dan ook niet alleen een professionele kapper maar ook vooral een gezellige. Zowel dames als heren zijn hier van harte welkom. Wij hebben jarenlange ervaring maar blijven ons vernieuwen door de nieuwste knip- en kleurtechnieken op de voet te volgen. Voor u als klant betekent dat het beste advies en een fantastisch resultaat. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Ongeacht welk beroep, een goed aangemeten kapsel is altijd wenselijk. De enige stap die u zelf moet zetten is het maken van een afspraak. Maar natuurlijk kunt u ook altijd zonder afspraak bij ons terecht.


Hartje CentrumKapsalon Utrecht

Zoals gezegd ligt onze kapsalon in het centrum van Utrecht. U kunt ons vinden aan de Willemstraat. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Dit komt dan ook omdat u hier de garantie heeft op een goede knipbeurt. Daarnaast bent u bij ons ook nog eens weinig geld kwijt, ook een belangrijke factor voor een goede kapper. Tevens zijn onze kappers op de hoogte van de laatste technieken en haartrends, dus vraag er dan ook gerust naar. Soms is het gewoon noodzakelijk eens iets anders te proberen. Door een mooi kapsel voelt men zich een stuk zelfverzekerder. Wij willen hier u dan ook graag bij helpen.


ContactWilt u een afspraak maken bij onze kapsalon te Utrecht? Dan hoeft u alleen even telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat er een lege stoel voor u klaar staat, zodat u direct aan de beurt bent. Graag tot snel bij Salon Beau Rivage!