Mannenkapper in Utrecht

 

Bent u op zoek naar een goede mannenkapper in Utrecht? Waar mannen nog ouderwets goed geknipt worden? Dan bent u bij Salon Beau Rivage aan het juiste adres. Wij zijn dan ook echt gespecialiseerd in herenkapsels. Wij zijn een moderne kapper waarbij de nieuwste trends centraal staan. Wij staan dan ook altijd voor onze klanten en geven hen graag een goed advies. Vandaar dat u in onze kapsalon terecht kunt voor trendy kapsels. Wanneer u enkel uw kapsel wilt bijwerken, is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon en helpen u met het uitzoeken van de gewenste look.

Kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons centraal. U wordt namelijk goed geknipt voor een goede prijs. Een afspraak is

Mannenkapper Utrecht

eenvoudig gemaakt. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier. Wij staan er dan ook om bekend de laatste trendy kapsels te kunnen knippen. Naast mannen zijn vrouwen hier vanzelfsprekend ook welkom. U kunt zelfs voor het hele gezin een afspraak maken.

Volgens de laatste trendsHet is niet altijd vanzelfsprekend dat een kapsalon de laatste trends rondom haarmode volgt. Bij Salon Beau Rivage hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zoals gezegd zijn onze kappers zich hier goed van bewust. Zij volgen dan ook regelmatig cursussen om u een goede dienstverlening te bieden. U hoeft dus niet meer verder te zoeken naar een proftessionele mannenkapper in Utrecht. Wilt u een afspraak maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Of laat uw gegevens achter op het contactformulier. Dan zullen wij spoedig contact met u opnemen.